Neostrada

Neostrada reviews, Neostrada vergelijken, pakketten en meer informatie over vindt u hier verzameld op 1 website.
Domeinnamen
Vele Neostrada domeinnamen tegen een lage prijs. Anonieme registratie mogelijk, DNS beheer en bulk korting.
Lees meer
Webhosting
SSD webhosting, Resell hosting, Wordpress hosting, website bouwer, onbeperkte hosting.
Lees meer
Cloudhosting
Keuze uit zoveel CPUs als u wilt, cpanel, directadmin, cloud VPS, IPv6, externe backup ruimte.
Lees meer
Neostrada moet zijn succes naar onze mening vooral hebben van hun geweldige webhosting pakketten welke naar ons idee de beste op de markt zijn. Deze pakketten beginnen bij 1 euro per maand, en het meest uitgebreide pakket met een onbeperkt aantal domeinnamen, e-mailadressen, verkeer, opslag etc. kost maar 10 euro per maand. Een waanzinnig laag bedrag voor kwalitatief zeer goede hosting.
Naast webhosting bied Neostrada ook VPN hosting en domeinnamen aan, al bieden zij hun domeinnamen niet zo goedkoop aan als zijn webhosting, dat is een was tegenvallende Neostrada ervaring, naast onze zeer positieve review over deze aanbieder. 

Onze ervaring met Neostrada

Niet voor niets scoort Neostrada een 8,8 op KiyOh (review website) op het moment van schrijven. Alle Neostrada reviews en ervaringen lijken zeer goed te zijn bij het lezen van alle beschikbare reviews, en dat ondanks een bias welke zich vaak voordoet bij reviews, waarbij ontevredenen eerder een review achter laten dan tevredenen. En ook onze persoonlijke ervaring is zeer goed, deze website draait zelfs op Neo strada. Neostrada is verreweg de goedkoopste aanbieder van kwantitatieve webhosting maar ook kwalitatieve webhosting. Er is de mogelijkheid om gratis ssl certificaten te installeren, een oneindig aantal domeinnamen hosten, onbeperkte webruimte, onbeperkt dataverkeer, gemakkelijke installatie van websites, e-mailadressen en CMDs, plus nog veel meer mogelijkheden via het prachtige beheerpaneel. Welke onder andere zeer gemakkelijke backups mogelijk maakt. Daarnaast is de live chat zeer handig in gebruik en zeer behulpzaam.

Sluit u aan bij Neostrada

Overtuigd of bent u opzoek naar meer informatie over deze aanbieder? Hieronder vindt u alle informatie welke u nodig heeft over het aanbod en support van deze aanbieder.
Naar hun website

WebhostWeb

Op webhostweb vindt u alle Nederlandse aanbieders van webhosting netjes verzameld op 1 website. Wij bieden u alle informatie welke u nodig heeft, van reviews tot specificaties en meer.
Vergelijk aanbieders